torsdag 17 juli 2008

Många vänner på samma ställe

Nu har vi kommit hem från ett trevligt dygn på öland. Trots lite halvtråkigt väder så hade vi det väldigt trevligt. Vi hälsade på grannarna Jenny och Magnus och bodde i deras mysiga husvagn på Saxnäs.
11 personer va vi som sov över, så det sovs lite både i husvagnen och i yttertältet, det är ju som man brukar säga finns det Hjärterum så finns.....

Här har vi precis kommit fram och knappt hunnit lasta ur bilen innan ölen åkte fram:-) Granne med Jenny och Magnus bodde Annika och Nicklas med sin husvagn och de hade besök av nygifta Jonas och Lotta. Sammmanlagt med alla barnen va vi 21 personer i 2 husvagnar...

Eftersom vi va ett par stycken så fick vi dela upp oss när vi skulle äta, barnen fick sitta inne i husvagnen och vi vuxna satt ute i förtältet. Här ser man lite av den pimpade husvagnen (nya gardiner, nya svart/gråa tapeter och ett beiget överdrag till dynorna)

Det ser faktiskt ut som att Magnus och Daniel gillade mina grekiska köttfärsbiffar.

Lite senare på kvällen bäddade vi ner alla barnen som skulle bo i vår husvag i den stora sängen och satte på en dvd film. Efter att alla barnen somnat och pappornas nattdopp stuvade vi om de till rätt "sängplatser"

Efter en god och lång frukost så kom Nora lite pyssel som aktiverade oss alla.
Många många smådelar som tillsammans skulle bli en jättemyra.

Ja ni vi kom i väg på loppis oxå, ni kan nog se 2 av mina "fynd skymta i den välpackade bilen.
Mer bilder kommer en annan dag på "fynden"
Kram och ha det så bra där ute!

2 kommentarer:

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Ja, vistt är stolarna snygga, jag är supernöjd!

Såg att Bruka har för 1 900:-. Trädsårdshus tar 3 500:- (för sina billigaste)...inte klokt! Jag gillar att fynda, och det här får nog gå som sommarens bästa...tills nästa dyker upp förstås!

Ha en jättebra helg//L

Monkan sa...

Hej! Hemma igen efter veckan i Tidaholm och här har det semestrats, fyndats och bloggats ser jag :-)

21 personer, två husvagnar... Funderat på att ringa Guiness rekordbok...? Vad gulligt det ser ut med alla barnen nedbäddade för filmvisningen :-)

Ja fynden vill jag gärna titta närmare på!