torsdag 10 juli 2008

Nu har den äntligen dykt upp....

Åh den röda bumlingen finns nu äntligen på Tradera och den är 60cm i diametern istället för 40cm. Hoppas att den inte går upp för mycket i pris just nu ligger den på 1225:- att det skall vara så dyrt med de gamla lamporna som man slängde och skänkte bort på 80-talet:-) Jag har en förkärlek för 50-70 tals inredning.
Jag kommer inte att vara så aktiv här på bloggen nu under ett par veckor (nu tänker ni säkert, som om hon brukar vara aktiv..) vi tar lite semester och första trippen ut är troligtvis till Öland och hälsar på kompisarna Jenny och Magnus och deras goa tjejer. De har blivit med husvagn för ett par veckor sedan och jag lovar Jennys husvagn kommer att vara den mest pimpade husvagnen på hela Saxnäs!! Den blir så fin med alla nya textiler och med den fina medaljongtapeten. Ha det så bra i sommar värmen och hoppas att vi ses snart!
Kram

4 kommentarer:

Annika sa...

Åh, vilken fin röd bumling! Önskar er en härlig semester! Kram

Monkan sa...

Åh vilken pärla, hoppas du "får" den! Eller, hoppas du får den, om du visar Arlakossa-tavlan så kanske de tänker att lampan skulle passa sååå bra i ert matrum så de ger den till dig :-)

Semester, nähä det är nog inte godkänt... Har du målat lekstugan? Var är i så fall bilderna?!

Husvagn (all form av camping) gillar jag :-) Pimpad husvagn låter mycket intressant, kanske nåt du kan dokumentera och visa upp sen?

Emma sa...

Åh vilken läcker lampa, hoppas du får den!?=) Ha en alldeles underbar semester i en pimpad husvagn, hoppas på bilder!!!;) Kramar emmsan

Cirkus Robertsson sa...

Lampan e fiiin!! Fick du aldrig de där från Lund?

Ang. husvagnen hoppas jag att du tar kort. Den låter ju helt underbar!!