torsdag 19 juni 2008

Ja ha då va det slut då...

Hela gänget samlades hemma i vårt kaotiska vardagsrum. Det va ju inget snack om saken, det klart vi skulle slå Ryssland och ta oss vidare till kvarten! Tror att alla har kommit med på bilden faktiskt, helt otroligt.

Köket är oxå en trevligt plats, där höll vi tjejer till rätt mycket. Det dracks lite vin där ute super gott! M och N ville hålla Malte och se hur duktiga de är, uppe på köksön med mamma J´s vakande hand. J som idag har fått reda på att hon kommit in på skola till hösten Grattis!!
Vi hade en trevlig kväll även om fotbollen va urkass, hur kan man ge upp så lätt?
Måste vi va "rankade" som det sämre laget för att göra en bra match? Jag känner mig super lurad på finalerna.


Här är det 2 minuter kvar av matchen och en riktigt begravningskänsla har smugit sin in i huset. Tror inte att grabbarna märker att jag tar kortet, de är väldigt besvikna och ledsna.


1 kommentar:

Monkan sa...

Ja otroligt trist historia! Nu ska jag nog heja på Spanien (kvarten mot Italien pågår nu, kan de vara snälla och göra mål!) eller Ryssland för det känns ju bäst om det är nån från Sveriges grupp som vinner, så man kan säga sen att vi förlorade mot de bästa lagen...

Max är ju nästan i trans där längst fram :-) som när han kollar på sina barnfilmer, ser ut som att han vill in i bilden och hjälpa till i matchen liksom!

Och Malte är ju cool i sin Sverigetröja!